Succesvol uw bedrijfsdoelstellingen behalen

Geen zin om te lezen? U kunt ook direct contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag persoonlijk verder.

Ondernemingen en de markt zijn constant in beweging. Het tempo ligt hoog. Ondernemen is topsport en succes vereist strategie. Succesvolle bedrijfsvoering vereist continue reflectie en verbetering waar mogelijk.

Er moeten steeds voldoende (nieuwe) afnemers zijn. Producten en diensten moeten geleverd worden, zo efficiënt mogelijk en vooral op tijd. Personeel moet gevonden worden, zo efficiënt mogelijk werken, tevreden zijn en betaald worden.

De algehele bedrijfsvoering is een complex geheel waarin de details er toe doen. De lijst met factoren die meespelen in het succes van de onderneming is lang. Denk bijvoorbeeld aan de prijsstelling, leveranciers, marketing, financieringsstructuur, seizoensinvloeden, voorraadniveau en kosten voor opslag.

Adequaat afdekken van risico’s en duidelijkheid over aansprakelijkheid, bijvoorbeeld bij een ongeval of faillissement, is ook niet onbelangrijk. Om nog maar te zwijgen over de vraag hoe uitbreiding van het bedrijf gefinancierd gaat worden.

Als adviseur zetten wij onze tanden in de meest complexe ondernemersvraagstukken en procesverbeteringen. Op basis van onze kennis en ervaring die we aan de lopende band opdoen bij tal van opdrachtgevers in diverse branches, adviseren wij ondernemingen met betrekking tot de bedrijfsvoering.

Heeft u vragen met betrekking tot uw bedrijfsvoering? Neem gerust contact met ons op. Samen gaan wij kijken of en hoe we u het beste kunnen adviseren om met zo min mogelijk risico uw bedrijfsdoelstellingen te met succes te behalen!

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.
  • Introductie met een bak koffie

   Allereerst zullen we tijdens een persoonlijk gesprek bij ons of bij u op kantoor, de opdracht voorbespreken. Hierbij nemen we onder anderen de relevante ontwikkelingen door, de ambities van uw organisatie, uw persoonlijke ambities, etc. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van de werkelijke opdracht en wat u wilt bereiken.

  • Uitvoeren van de opdracht

   Nadat u akkoord heeft gegeven dat wij de opdracht voor u zullen uitvoeren, hebben wij van u enkele stukken nodig. Wij laten u weten wat de op te leveren stukken zijn in dit stadium. Zo nodig plannen we (nog) een bezoek bij u.

  • Bespreken van de opdracht

   Nadat wij de opdracht hebben voltooid, nemen wij u persoonlijk mee door de bevindingen. Hierbij zullen we ook het verloop van de opdracht zelf evalueren en zaken als de doorlooptijd, aanlevering van stukken en feedback met betrekking tot de opdracht.

  • Rapportage

   Voor optimaal inzicht rapporteren wij onder anderen via een digitaal portaal. Alle bevindingen en van toepassing zijnde documenten zijn daar te vinden. Uiteraard kunnen wij u de stukken ook mailen of via de post naar u verzenden. De laatste stap is het het plannen van het volgende bezoek weer voor de komende periode.