Oude Middenweg 17, 2491 AC Den Haag

Beslis (juist) op basis van feiten

Geen zin om te lezen? U kunt ook direct contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag persoonlijk verder.

Sommige ondernemingen moeten verplicht een jaarrekening publiceren. Deze ondernemingen adviseren wij altijd om de jaarrekening door ons te laten samenstellen. In het jaarverslag blikken we terug op de bedrijfsactiviteiten van het afgelopen jaar. De inhoud van het verslag dient in veel gevallen als basis voor het nemen van beslissingen voor de onderneming. Deze beslissingen kunnen een grote impact hebben. Wanneer de jaarrekening vakkundig door ons is samengesteld, kunt u de juiste beslissingen nemen en zich volledig op uw onderneming richten.

Vaak zitten ondernemers vol passie en zijn ze vastberaden. In de praktijk zien we veel ondernemers die beslissingen nemen op basis van gevoel. Op zich een goede zaak, maar niet altijd handig.

In sommige situaties is het toch wel prettig om u te baseren op feitelijke en betrouwbare informatie, bijvoorbeeld wanneer u beslissingen moet nemen die impact kunnen hebben op uw toekomst of die van uw onderneming.

Voor tal van ondernemingen binnen diverse branches, zowel nationaal als internationaal, stellen wij de jaarrekening samen. Hierdoor zijn we op de hoogte van de belangrijkste trends binnen vele branches en zien we hoe andere ondernemingen daarmee omgaan. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op de laatste kennis en ontwikkelingen, waardoor onze opdrachtgevers hun kansen optimaal benutten.

Bij het opstellen van de jaarrekening zorgen wij dat we onze opdrachtgevers toegang geven   tot specialistische en financiële kennis. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de jaarrekening voldoet aan de wettelijke voorschriften.

Heeft u vragen over het opstellen van uw jaarrekening? Neem gerust contact met ons op. Samen gaan wij ervoor zorgen dat u de juiste beslissingen neemt en de toekomst van uw bedrijf waarborgt!

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.
  • Introductie met een bak koffie

   Allereerst zullen we tijdens een persoonlijk gesprek bij ons of bij u op kantoor, de opdracht voorbespreken. Hierbij nemen we onder anderen de relevante ontwikkelingen door, de ambities van uw organisatie, uw persoonlijke ambities, etc. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van de werkelijke opdracht en wat u wilt bereiken.

  • Uitvoeren van de opdracht

   Nadat u akkoord heeft gegeven dat wij de opdracht voor u zullen uitvoeren, hebben wij van u enkele stukken nodig. Wij laten u weten wat de op te leveren stukken zijn in dit stadium. Zo nodig plannen we (nog) een bezoek bij u.

  • Bespreken van de opdracht

   Nadat wij de opdracht hebben voltooid, nemen wij u persoonlijk mee door de bevindingen. Hierbij zullen we ook het verloop van de opdracht zelf evalueren en zaken als de doorlooptijd, aanlevering van stukken en feedback met betrekking tot de opdracht.

  • Rapportage

   Voor optimaal inzicht rapporteren wij onder anderen via een digitaal portaal. Alle bevindingen en van toepassing zijnde documenten zijn daar te vinden. Uiteraard kunnen wij u de stukken ook mailen of via de post naar u verzenden. De laatste stap is het het plannen van het volgende bezoek weer voor de komende periode.